Beste  crossers en natuurlijk ook voor onze aller kleinsten willen we jullie fijne feestdagen en vooral een gezond en een gelukkig

"cross" nieuwjaar wensen !

 

Natuurlijk zijn we al in volle voorbereiding voor onze achtste

editie.

Een nieuw jaar en een nieuwe start! Tevens vol met nieuwe uitdagingen en beslissingen. Terug op dezelfde locatie en terreinen van Sany Logistics, maar zonder de weg werkzaamheden...

Over d'Aa 114 te essen op 12-13 en 14  April.

Sommige zaken blijven hetzelfde : ons eetpleintje, animatie voor de kids,.....en andere veranderen....

 

Zaterdag avond zal er een thema avond worden georganiseerd: dit jaar in het thema van cowboys en farmers. Hier zal ook van buiten af voor de nodige animo worden gezorgd. De leukst verkleedde/ aangeklede persoon in dit thema  zal dan ook een SUPER TOFFE prijs winnen.

 

Dus opgelet geblazen !! Na de nodige onderhandeling kunnen de jeugd rijden in 2 groepen 13/14/15 jaar en 16/17 tot 18 jaar .

Deze klasse + de dames worden alléén gereden op zaterdag samen met de uren. Op zondag rijden de balken, 3 wielers, gelegenheid, duo's. Voor de duo's zullen vanaf heden ook andere type wagens worden toegelaten, dit door het feit dat op asfalt de klasse maar 2 maal zal gereden worden en we proberen op het zand deze klasse verder uit te breiden naar andere crossen .

 

Tevens wordt meegegeven dat 2019 het laatste jaar zal zijn dat er houten  balken achter de  stoel worden toegestaan en zullen dus bouwschoren de lichtste beveiliging zijn in ALLE klassen.

Ook zal 2019 het laatste jaar zijn dat er 3-punt gordels gebruikt kunnen worden. Dus vanaf 2020 verplicht minstens 4-punt gordels in alle klassen. Deze maatregelen worden genomen voor jullie eigen veiligheid en op vlak van verzekeringstechnisch gebied.

 

Graag nog even een aandacht punt!!!! Nogmaals : op last van de brandweer zijn er géén barbecues en open vuren toegelaten ! Gelieve jullie hier aan te houden, we willen graag daar blijven!

Respect voor ieders materiaal, van ander mans materiaal af te blijven, respect naar onze buren en vrijwilligers wordt meer dan op prijs gesteld. Tevens is de piloot verantwoordelijk voor zijn aanhang.  Zo niet na een waarschuwing, kan de kans bestaan dat je/ jullie van het terrein zullen verwijderd worden  zonder verhaal!

 

Zoals de vorige jaren willen we jullie een TOF en SUPER gezellig weekend bezorgen.