We starten dus vandaag als volgt:

 

Jeugd 15-18

Jeugd 13-14

Schaven

Kids 

Voor de veiligheid van onze kleinsten, onze kidscrossers, zal er een kleine wijziging zijn in het eerste deel van de dag.  We laten eerst onze jeugd 13-14 en jeugd 15-18 rijden zodat we hierna even kunnen schaven om het voor de kids vlakker te maken.  (Schaven op gras is niet of minder mogelijk.  Eens er over het parcours gereden is kunnen we dit wel.

 

 

Dit is enkel voor de eerste manche.  Daarna verloopt alles weer volgens plan!

Hey allemaal,

 

wij hebben zonet beslist om de avondoefenrit op vrijdag 5 april niet te laten doorgaan.  Op deze manier willen we het parcours sparen om de rest van het weekend wel te kunnen laten doorgaan.  Alle piloten van de avondoefenrit werden door ons gecontacteerd. Aan al deze piloten grote dank voor hun begrip!!!!   Jullie kunnen wel nog altijd vanaf vrijdag naar hier komen, ook de tent en foodtrucks zullen open zijn.  

 

Groetjes en tot dit weekend ergens!!!

Om een vlotte keuring te krijgen, nog even het volgende:

 

Keuring vrijdag: 17.00u-18.00u

Keuring zaterdag: 7.00-9.00

Keuring zondag: 7.00u-9.00u

 

Ook even info over transponders lezen aub

De startlijsten staan online op deze website

Indien u zich inschreef en uw naam hier niet tussen vindt, dan is er iets nog niet in orde.  Dan hebben wij u al per mail/bericht of telefoongesprek proberen te bereiken maar kregen we geen respons.  U kan contact opnemen via het contactformulier (knop hieronder) om dit uit te klaren. U krijgt binnen de 48 uur reactie, gelieve uw SPAM in de gaten te houden!  Ook andere vragen rond de startlijsten kunnen via het contactformulier gesteld worden.

!!!  Kleine toevoeging bij specifiek regelement achteruitrijrace ivm rem-en stoflicht !!! (in cursief erbij genoteerd)

Hoi hoi,

 

We hebben de reglementen wat aangepast, gelieve ze goed door te nemen zodat de keuring op de cross vlot kan verlopen.  Lees eerst even het huisreglement en het algemeen reglement.  Kijk daarna op het specifiek reglement van de klasse die je wilt rijden voor de bijzonderheden van die klasse.

 

Inschrijvingen:  zaterdag 6 januari 2024 vanaf 13u via deze site!

 

 

PS.  Vragen worden enkel via het contactformulier op deze website beantwoord.  

Vindt ons ook op :

Sponsors :

(niet beperkt tot)